Adolfeen a Shorty Tactical

DJ Roxtar přijel se scénářem v hlavě, v podstatě jsme ho poslouchali na slovo a tentokrát na střelnici velel on.

Překvapivě jsme jako první natočili scénu, kdy Vašek zastřelí plyšového maňáska Adolfeena. A Maruška měla brečet nebo spíš hystericky řvát, ať to Vašek nedělá a po výstřelu z odstřelovací pušky měla Vaška škrábat a vynadat mu, že Adolfeena zabil. Protože se Maruška ráda usmívá, scénu jsme natáčeli třikrát, než opravdu zahrála požadovanou hysterku a řvala (rozumějte brečela) podle přání Roxtara.

Pak jsme pokračovali v natáčení, kdy nám Roxtar diktoval, co máme dělat, co máme říkat a on si do toho dával svoje hlášky a při tom přesně věděl, co bude na co navazovat. Točili jsme krátká videa asi do minuty. V tuto natáčecí minutu bylo důležité se nesmát a hrát svou roli. Věřte, nevěřte, bylo pro nás velmi náročné zůstat vážní a při natáčení nepohnout ani koutkem. Jakmile Roxtar stopnul natáčení, vyprskli jsme smíchy a lámali se v boku se slovy: „Tvl to je hustý, no to je mazec, no to si děláš pr*el!“

Maruška dostala přezdívku taktická štika, Roxtar se rozhodně nebál extrému a jen nás v klidu požádal, ať ty jeho kecy nebereme vážně. Byla s ním fakt sranda. Trochu jsme nechápali, kam na ty hlášky chodí, i když posuďte sami:

Adolfeen: „Co je to za zbraň?“

Vašek: „To je Evo3!“

Adolfeen: „Tak koukej střílet, Adame a Evo, tak dělej a vystřel, Evo a Vašku!“

Tlemili jsme se ještě týden!

Čas na malou rebélii – co vám budu povídat, Adolfeen je spratek a co může, to vysype, shodí na zem nebo to prostě chytne a co se s tím stane –⁠ je mu to jedno!!! My jsme se s ním předem domluvili, že může vrazit do sprejů, shodit zásobníky a vysypat na zem prázdné nábojnice.

Původním záměrem Roxtara bylo zastřelit plyšového maňáska tak, že ho trefíme brokovnicí. Na místě nás ale napadla věrohodnější varianta a vzali jsme sprej s červenou barvou, na něj navlíkli maňáska a Vašek ho na vzdálenost 50 metrů zkušeně smahnul. Je to borec.

Vzniknul skvělý efekt, očekáváme telefonáty z Hollywoodu, že takové záběry chtějí také. V pohodě, naše telefonní číslo je +420775302661.

Adolfeen se podle původní verze Roxtara neměl na internetu ukázat tři dny. Reakce fanoušků však nebraly konce a Roxtara donutily, že se Adolfeen po třech hodinách probudil, zjistil, že to byl sen a jede se dál!

Jo a pokud stále nechápete, kdo je Adolfeen a co dělal s Roxtarem ve Střelecké škole Shorty Tactical, podívejte se nejdřív sem a pokračování je zde a pochopíte.

Takže se proklikněte do našeho e-shopu a přijeďte si sami vystřelit z odstřelovací pušky, co sejmula Adolfeena. Ukážeme vám, jak zbraň ovládat a budete mít krásné fotky. A ten pocit… Ten stojí za to. Na chvíli se budete cítit jako odstřelovač, a to jen tak někde nezažijete!


Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.