Máme pro vás překvapení

Až budete přemýšlet, kam vyrazit o podzimních prázdninách, podívejte se do našeho e-shopu, kupte si nevšední zážitek a přijeďte za námi! Na střelnici se o vás bude starat instruktor (nebo instruktorka) a užijete si skvělý střelecký zážitek. A pokud vy, majitelé firem, přemýšlíte, kam vyrazit se svými lidmi na firemní akci, zavolejte nám a domluvíme teambuilding.

Těm z vás, kteří jste u nás už stříleli a zanechali jste nám hodnocení, chceme touto cestou poděkovat. Děkujeme! Je vidět, že se vám líbí náš individuální přístup ke každému z vás. My v tom budeme i nadále pokračovat, nenecháme vás střílet hromadně a levákům rádi vysvětlíme, jak manipulovat se zbraní.

Abyste věděli, že to s tím děkováním myslíme vážně, chystáme pro vás skvělé překvapení! Zatím nechceme prozrazovat o co jde, tak vás necháme napnutý jak struny. Máte se na co těšit! Vánoce jsou ještě daleko, ale pokud již přemýšlíte nad dárkem pod stromeček, darujte zážitek na střelnici!

Tak hurá do e-shopu a vyberte si váš nevšední zážitek. Těšíme se na vás!

Váš Shorty Tactical team.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.