Novomanželská střelba

Postupně se k nám jezdí vyřádit novomanželské páry a my je v tom směle podporujeme!

V říjnu za námi přijeli novomanželé Janina a Ondra. Na začátku na nás nesměle mávli, jako že už jsou tady. Janina si vyřídila pracovní telefonát a poté již věnovala veškerou pozornost instruktorce. Ondra se rozhlížel a byl natěšený, co se to vlastně bude dít!

Na začátku jsme novomanžele přivítali a popřáli hodně štěstí na společné cestě životem! Následovala ukázka zbraní, ze kterých novomanželé budou střílet a krátký výklad, nebo spíš obecné seznámení se zbraněmi.

Janina a Ondra rozhodně nejsou žádné konzervy a rozstříleli své snubní prsteny! Ovšem ty prsteny byly z polystyrenu a obalené alobalem. Pokropili je broky z brokovnice Mossberg a navzájem se skvěle podporovali! 

Proběhl i souboj v pistolích - skvělá volba Jany CZ SP-01 Shadow a Ondra zvolil nejnovější verzi rakouské pistole Glock 19X a vypálil na papírový terč, Janičku porazil a dal jí pusu!!

Oba pokosili terče ve vzdálenosti 54 metrů s novinkou CZ EVO 3 od české zbrojovky s optikou.

Naše novomanžele potěšila také střelba z malorážkové pušky Smith&Wesson. Janina je menší, takže jsme jí zkrátili pažbu a tak pro ní byla střelba pohodlná a ve stoje skvěle trefovala terče. Ondra je vysoký chlap, pažbu jsme mu prodloužili a tak mohl opět ve stoje pálit jednu ránu za druhou!

V průběhu střelby jsme stihli cvaknout pár nevšedních fotek, které se jen tak v každém svatebním (či posvatebním) albu neobjeví!

Pokud přemýšlíte o dárku pro novomanžele, napište nám a něco skvělého a originálního pro ně vymyslíme!

Tak hurá do e-shopu a vyberte si váš nevšední zážitek. Těšíme se na vás!

Váš Shorty Tactical team.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.