PŘEKVAPENÍ JE VENKU!

Jedná se o revoluci v konstrukci pistole! Alien je naprostý technický unikát! Má excelentní zpracování s použitím nejlepších materiálů!

Velmi rádi vám zde na našem blogu postupně představíme pistoli Alien, která svým pojetím přinesla revoluci v konstrukci krátkých zbraní, určených pro střelbu dynamických sportovních disciplín.

Po uvedení na trh způsobila rozruch a pozdvižení ve střeleckém světě, ať nekompromisní konstrukcí, tak i nemalou cenou.

My jsme ve střelecké škole Shorty Tactical využili příležitosti získat jeden kus ze zaváděcí, limitované edice 500 pistolí, a tak se můžeme Alienovi společně podívat na zoubek.

Nebudeme vás nudit spoustou technických dat, která jsou běžně dostupná, ale pokusíme se vám přiblížit, čím je zbraň zajímavá a jak se s ní vlastně střílí.

Někteří z vás již měli možnost náš sportovní super speciál Alien vyzkoušet a stříleli jste z něj. Na váš popud jsme vytvořili Zážitek Alien! Plníme vaše přání, jsme otevřeni vašim podnětům!

Tak hurá do e-shopu a vyberte si váš nevšední zážitek. Těšíme se na vás!

Váš Shorty Tactical team.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.