Spolupráce se Slevomatem

V minulém týdnu jsme využili pěkného počasí a na zahrádce příjemné kavárny proběhlo sympatické posezení u výborné kávy a přeslazeného dortíku s paní Adélou, která s námi řešila uplynulou letní sezónu. Nyní se blíží aktuální téma podzimního a předvánočního dění.

Jak to tak na začátku posezení většinou bývá, vyhodnotili jsme si uplynulé čtvrtletí a paní Adéla nás pochválila za hodnocení, které od vás na Slevomatu dostáváme. Vy, kteří jste u nás byli a užili jste si vaše nevšední zážitky na střelnici, jste nám zanechali hodnocení 5 hvězdiček z 5 a my vám za to moc děkujeme! Díky vašemu stoprocentnímu hodnocení vidíme, že se vám líbí náš individuální přístup – co střelec, to instruktor. Je vidět, že vám vyhovuje, když se vám po celou dobu vašeho zážitku věnuje váš instruktor.

Poté jsme se dostali k plánování podzimu a předvánočních zážitků. Podzimní prázdniny jsou před námi, pojďte si užít babí léto na střelnici! I kdyby při vašem střeleckém zážitku pršelo, nevadí, střílíme pod střechou a vítr brzdí boční stěny. A kovovým terčům voda nevadí, budou cinkat o sto šest!

Tak hurá do e-shopu a vyberte si váš nevšední zážitek. Těšíme se na vás!

Váš Shorty Tactical team.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.