Jak probíhá zážitek na střelnici

Po vašem příjezdu vás přivítáme a rovnou vám půjčíme sluchátka pro ochranu vašeho sluchu. Po seznámení a okouknutí, jak to u nás vypadá, si vás zapíšeme do knihy Poučení o seznámení se s provozním řádem střelnice a dodržováním bezpečnostních opatření. Poté ihned dostanete první informace o tom, jak se na střelnici chovat, co dělat můžete a co naopak možné není. Je to jednoduché a důležité pro naši i vaši bezpečnost. Samozřejmě se vás ještě zeptáme, zda nejste pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek a zda jste zdraví, cítíte se dobře a jste schopni se zúčastnit střelby.

Zkontrolujeme váš dárkový poukaz a zahájíme zážitkovou střelbu. Po celou dobu vašeho střeleckého zážitku u vás bude instruktor, který se vám bude věnovat, představí vám jednotlivé zbraně a bude si s vámi povídat. Jakmile budete připraveni, instruktor s vámi zahájí střelbu. V klidu a v pohodě jednu zbraň postupně za druhou. Nikam nespěcháme, chceme, abyste si váš netradiční zážitek opravdu užili. V průběhu zážitku se můžete na cokoli zeptat, žádná otázka není hloupá.

Instruktor vám ukáže základní postoj a základní manipulaci se zbraní. Bude vás navigovat, kontrolovat a poradí vám, co jak dělat. Půjdete se podívat k terčům, pokud vás nějaká zbraň zaujme, je možné si na místě dokoupit munici a pokračovat ve střelbě. Může se stát, že vám daná zbraň nebude vyhovovat. Stačí říct a my vám ji vyměníme. Na všem se domluvíme.

Nevím jak pánové, ale když se má vyrazit na výlet, my dámy máme na jazyku otázku, co si vezmu na sebe? V pohodě stačí pohodlné oblečení a pohodlná sportovní obuv. Déšť nám nevadí, stavy, ze kterých střílíme, jsou pod střechou. Maximálně nám zmoknou papírové terče, což nám opět nevadí, máme i terče kovové, tak si pěkně zacinkáte a rozhoupete gongy.

Tak hurá do e-shopu a vyberte si váš nevšední zážitek. Těšíme se na vás!

Váš Shorty Tactical team.


Video ze střelnice


Obrázky ze střelnice

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.