Jak vybrat zážitky jako dárky pod stromeček

Láká vás adrenalinový zážitek pro muže, nebo i pro ženy, jen si teď trochu lámete hlavu, který vybrat?

  • Jste žena, dárek kupujete pro manžela nebo přítele a nemáte děti.
  • Jste muž, dárek kupujete pro manželku nebo přítelkyni a nemáte děti.

Pravděpodobně vymetáte akce a užíváte si života ve dvou. Takže Zážitek pro dva je jasná volba. Když partnerovi kupujete lístky na koncert vaší oblíbené rockové kapely, koupíte dva, že ano? Jasně, Bejby nebude sedět v koutě! Přijedete oba a v Zážitku pro dva si zastřílíte ze 3 zbraní a vystřílíte 110 nábojů (pro každého z vás 55 nábojů).

  • Jste žena, dárek kupujete pro manžela nebo přítele a máte malé děti (mladší 10 let).

Pravděpodobně chcete zážitek pro partnera, který si pojede užít sám. Příště zase vymyslí něco on pro vás a zůstane doma s dětmi on. Manžel je začátečník? Pořiďte mu Zážitek 3, kde na něj čekají 4 zbraně a 100 nábojů pod dohledem instrukra.

Nebo je zkušený střelec a ve zbraních se vyzná? V tom případě doporučujeme jedinečné zbraně pro zkušeného muže v Zážitku Alien. Partnera ohromíte a budete za hvězdu, co umí vybrat božský dárek. Alien je jedinečný v tom, že je na celém světě vyrobena pouze série 500 kusů a v naší střelecké škole jeden kousek máme. Aby si váš partner zážitek užil, bude střílet celkem ze tří zbraní a vystřílí 90 nábojů.

  • Jste muž, dárek kupujete pro manželku nebo přítelkyni a máte malé děti (mladší 10 let).

Skvělý partner chce pro svou partnerku jen to nejlepší, a tak ji pošle na střelnici, kde se odreaguje od všedního života a zažije střelbu z opravdových zbraní na kovové a papírové terče pod vedením instruktorky. Zážitek pro ženy je sestaven na míru, kdy si ženy začátečnice vyzkouší 3 zbraně a 90 nábojů. Často překonají samy sebe a zjistí, že střelba není hrozná. Naopak zjistí, že je to fajn zábava, soustředění, vyčištění hlavy a hustá výzva v příští střelbě porazit soupeře (Kdo to bude? Vy?).

  • Hledáte dárek pro vaše rodiče

Vaši rodiče jsou možná již v důchodovém věku a vy přemýšlíte, co by se jim líbilo. Věřte mi, nebo ne, vaši rodiče nejsou žádné konzervy, co by seděli doma a luštili křížovky. Chtějí zažít akci! Tu najdete v Zážitku pro babičku a dědu. Tatínek zavzpomíná na vojnu a maminka soutěživě chytne zbraň a ukáže, co v ní je! Uvidíte, že pod dohledem instruktorů si střelbu z 5 zbraní a 150 nábojů (75 pro každého rodiče) opravdu užijí.

  • Hledáte dárek pro celou rodinu (dětem je 10 let a více)

Hrají vaše děti počítačové hry – střílečky? Díváte se na akční filmy? Co takhle vzít rodinu na střelnici a vyzkoušet i opravdové zbraně? Postaráme se o vás a budete trefovat kovové terče, bude to cinkat o sto šest. Nasbíráte plusové body u vašich potomků a budete za Bohy. V průběhu Zážitku pro rodinu budou vaši puberťáci budou koukat, jací jste akční rodiče a společně si užijete střelbu ze 4 zbraní a vystřílíte 230 nábojů.

  • Hledáte dárek pro držitele zbrojního průkazu

Váš protějšek již nějakou dobu chodí střílet a vy přemýšlíte o dárku. Co takhle trénink střelby? Posune ho o kousek dál a koníček a příležitostná střelba se promění v trénink, ve kterém se bude váš partner postupně zlepšovat, protože bude trénovat s využitím nejmodernější technologie. Máme totiž jedinečný systém Mantis X10 Elite. Chytrý senzor, který je nasazený přímo na zbrani či zásobníku, neustále sleduje pohyb zbraně před, během a po každém výstřelu. A my střelbu můžeme vyhodnotit a říct si, co kde a jak zlepšovat.

  • Chtěli byste vy a nebo váš partner zbrojní průkaz?

Nadělte Přípravu na zbrojní průkaz pod stromeček a vrhneme se na to! Pod naším vedením se naučíte obsluhovat zbraně, které budou u zkoušky. My vás na odbornou zkoušku připravíme.


Tak hurá do e-shopu a vyberte si váš nevšední zážitek. Těšíme se na vás!

Váš Shorty Tactical team.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.